سرویس فرهنگی مشرق - امیرحسین جوانشیر در گفتوگو با فارس اظهار داشت: اولین طرح ایجاد شبکه اجتماعی بیداری اسلامی که با توجه به حساسیتهای فعلی و منطقهای طرح به روزی بود حدود دو سال گذشته به ریاست جمهوری ارائه شد.
مجری طرح ایجاد شبکه اجتماعی بیداری اسلامی افزود: این طرح مورد استقبال ریاست جمهوری قرار گرفت و طی دو مرتبه دستور مساعدت دریافت کرد.
وی یادآور شد: این طرح به وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی ارجاع داده شد و دستور مساعدت و بررسی را نیز از این محل دریافت کرد.
جوانشیر ادامه داد: علیرغم دستور ریاست جمهوری و وزیر ارشاد مبنی بر همکاری و مساعدت در این باره، این طرح هیچگونه بررسی و نتیجهای را از سوی وزارت ارشاد و مرکز رسانههای دیجیتال دریافت نکرد.
جوانشیر بیان داشت: با توجه به اینکه شورای عالی رسانههای دیجیتال در فضای مجازی تشکیل شده است، در این باره طی سال اخیر هیچ اقدامی انجام نشده است.
این فعال حوزه رسانههای دیجیتال ابراز داشت: این طرح حتی مورد بررسی قرار نگرفته است و دلیل این امر کارشکنی مرکز رسانههای دیجیتال در زمینه بیداری اسلامی بوده است که نتیجه آن عدم وجود یک شبکه اجتماعی و پایگاه خبری بزرگ در زمینه بیداری اسلامی است.
وی با بیان اینکه بیش از 2 سال است که این طرح در وزارت ارشاد خاک میخورد، یادآور شد: شورای اصلی این طرح از رئیس جههور منتخب درخواست دارد که در ابتدای دولت توجه ویژهای به این طرح داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در دولت دهم هیچ شبکه اجتماعی بیداری اسلامی تشکیل نشده است و چنانچه این طرح مورد بررسی قرار گیرد و تأیید شود به عنوان اولین شبکه اجتماعی بیداری اسلامی در کشور مطرح خواهد شد.
مجری طرح ایجاد شبکه اجتماعی بیداری اسلامی گفت: علیرغم دستور مساعدت رئیس جمهور و وزیر ارشاد درباره طرح ایجاد شبکههای اجتماعی بیداری اسلامی، متأسفانه بیش از 2 سال است که این طرح در وزارت ارشاد خاک میخورد.